Onze visie:

Vanuit oprechte belangstelling voor mens en organisatie, een onderzoekende houding en kennis over en ervaring met specifieke doelgroepen bieden wij innovatieve antwoorden op (sociale) vraagstukken en dragen wij bij aan een verbinding die onze samenleving sterkt. Gemeenten en maatschappelijke organisaties hebben, respectievelijk, de verantwoordelijkheid en de opdracht kwetsbare inwoners te beschermen, ondersteunen, faciliteren en bij te dragen aan hun deelname aan de maatschappij.

Arbo Vitae biedt opleidingen en trainingen aan managers, beleidsmakers, consulenten en social workers. We behandelen die sociale vraagstukken die spelen in het land waar wij trainen. Al onze diensten zijn gebaseerd op integraliteit, innovatie en deskundigheid. Dit betekent dat wij vraagstukken integraal benaderen; onze samenleving is immers ook één geheel. We trainen in innovatie en persoonlijk leiderschap en onze producten en diensten zijn gefundeerd op wetenschappelijk onderzoek. Verder werken we met een breed scala aan specialisten en betrekken we altijd ervaringsdeskundigen bij het ontwikkelen van onze programma's.

Onze ontwikkelaars, specialisten, trainers en (toegepast) psychologen investeren allemaal in een samenleving waarin ieders waarde wordt (h)erkend, versterkt en benut. Dit noemen wij: groei door te verbinden!