Stress Sensitieve Dienstverlening


Inhoud:

Stress sensitieve dienstverlening is een werkwijze waarbij je optimaal resultaat behaalt met de begeleiding van kwetsbare doelgroepen. Dit doe je door rekening te houden met de gevolgen van stress op het denken en doen van je cliënten én door je interventie zo aan te bieden dat deze aansluit bij de mogelijkheden van een cliënt met langdurige stress.

Onze trainers zijn gecertificeerd in de methode Perspectief© en bieden kwalitatieve trainingen met een natuurlijke transfer naar de praktijk.

De volledige training stress sensitieve dienstverlening beslaat 4 dagdelen. Je hebt tevens de mogelijkheid het theoriegedeelte digitaal te volgen. Na het behalen van de training ontvang je een certificaat.

Daarnaast is ook de mogelijkheid tot een eendaagse training stress-sensitief werk. Informeer naar de mogelijkheden.

Waar:

- Regelmatig organiseren wij een training op een inspirerende locatie.
- Wij bieden de mogelijkheid tot Blended Learning. Je volgt het theoriegedeelte digitaal en de praktijk op locatie.
- Een incompany training behoort tevens tot de mogelijkheden.

Voor wie:
Voor consulenten, klantmanagers, begeleiders, coaches in het Sociaal Domein."Ik heb de workshop Stress-sensitief Werk gevolgd op de bijscholingsdag voor WMO-consulenten. Ik vond het echt heel erg leerzaam en het heeft mij inzichten gegeven die erg nuttig zijn voor tijdens mijn werk. Heel erg bedankt daarvoor"

- T.B., Wmo consulent